Tilassa

Sisustusblogi meille muille

Pieni keittiöparannus

Kävin tänään Ikeassa. En suosittele kellekään. Olin jo Ikean pihalla ihan että eisss…

Lähdin sinne hakemaan keittiön kaapin oveen koukkuja, niitä semmoisia mitkä on siinä oven päällä. Ostin tietysti myös muuta jännää, mutta jotta tämäkin paikka vähän aktivoituisi, en postaa kaikkea kerralla vaan tipottain ihan teidän kiusaksi. Olen myös tehnyt tyynynpäällisiä itse, ei vaan ole ollut aikaa kirjottaa niistä mitään. Mutta nyt siis keittiöön.

Ennen:

DSCF5398

Pyyheliina roikkui puolentoista metrin päässä hanasta ikkunan vieressä. Aiheutti ylimääräisiä askeleita keittiössä ja märät kädet roiskeita ikkunaan. Lisäksi on vaan raivostuttavaa astella kädet märkinä ees taas. Astiapyyhe roikkui oven päällä. Maailma oli harmaa ja rakeinen.

Jälkeen:

DSCF5396

Ikean koukut toivat molemmat pyyhkeet nätisti hanan luokse. Ei turhia askeleita, ei roiskeita ikkunassa. Keittiö on vähän parempi paikka ja valokin on kauniimpi. Kaikki on paremmin kun käy Ikeassa.

Koukut löytyi keittiöosastolta, en nähnyt niitä nettikaupassa missään. Tämmöiset on varmaan jo melkeen kaikilla Ikean vaikutuspiirissä elävistä ihmisistä, mutta vasta nyt elän asunnossa jossa pyyheliinakoukut on tyhmästi. Koukut maksoi 2 euroa (tai 1,99 tms.), niissä on joku pehmuste, ettei jää oviin jälkiä, eikä niitä kiinnitetä millään ruuvilla. Ainoa huono puoli on, että on kuljettava koko Ikea läpi että ne saa käsiinsä. Nämä oli siis keittiöosastolla jossain isossa korissa vaan.

Seuraavaksi varmaan irrotan nuo vanhat koukut seinästä tai ripustan niihin patalappuja. Katsotaan kumpi vaikuttaa paremmalta.

Leave a comment

Information

This entry was posted on March 8, 2014 by .